I et spin af bedrag


"Der lød et hjerteskærende skrig om hævn. En sjælelig smerte gav genlyd op gennem sprækkerne fra en mørk fangekælder i den dybeste klippegrund under Alborz-bjergkæden, nord for det Persiske rige. Alene lå hun i det mørke, hun både forsvarede og frygtede. Det mørke hun ville nedkalde over alle de, der havde stjålet hendes frihed; stjålet hendes åndelige uskyldighed. Det sværgede hun." Tre årtusinder senere, i dette øjeblik, ligger hovedpersonen blodig, forreven og døende i en frossen svensk skovbund nord for Stockholm.

BESVÆRGELSEN er et historisk og psykologisk spændingsdrama, der fører hovedpersonen fra de goldeste tinder i Alaska, over Freedom Square i Kharkiv til de svimlende højder på Takht-e-Soleiman i Iran; på flugt fra sig selv, higende efter hævn, over dem der har stjålet virkeligheden og især på jagt efter sandheden om sin fars uforklarlige forsvinden. En færd, der til hans forskrækkelse viser sig at føre ham helt ind i hjertekammeret af den mest hemmelige og formørkede løgn om selve menneskeheden.

"Hans dybeste følelser blev i et splitsekund forvandlet til en rædsel,
der fik det til at svimle for ham. Han mærkede struben strammes
og en isnende fornemmelse løbe over huden ...
"

I en storslået og nervepirrende kamp mod tiden, tvivlen og kærligheden drages han dybere og dybere ind i en labyrint af manipulation, løgn og mord. Intet er, som det synes, og intet er længere sikkert. Det selvsamme, der oprindeligt førte ham ud over afgrunden, kæmper han nu for at forsvare med sit liv som indsats.

I BESVÆRGELSEN bliver du ført gennem et spind af konspirationer og bedrag, dybt ind i knoglemarven på menneskets sande identitet og helt ud på kanten af din fatteevne.

Lektørudtalelse

BESVÆRGELSEN har fået et af bogbranchens ubetinget fineste blå stempler med det, der kaldes en "Lektørudtalelse". Således indledes anmeldelsen:

"Simpelthen imponerende debut-moppedreng af en psykologisk spændingsroman, hvor de mange siders kvantitet forbilledligt matcher det fascinerende plot, som i omfang og tankespind er herligt udfordrende. ... En flot psykologisk debut-thriller med potentielt mange læsere."

Læs hele anmeldelsen nedenfor:

Mød forfatteren

Min helt store lidenskab har, fra jeg var en pure knægt, været at skrive. I bund og grund bare det at sætte livet og tankerne på ord, men især at give min livlige fantasi et sted at boltre sig. Jeg skriver med afsæt i den virkelighed, der omgiver mig og den historie, jeg er en del af. Altid vredet til smertepunktet af min søgen, omstændighederne, de store og små spørgsmål og især en på samme tid higende og magtesløs overgivelse til skønheden og meningsløsheden. Spændt ind mellem min stærke interesse for psykologien, de mentale menneskelige kældergange samt vores fælles historiske ophav.

I udløbet af denne labyrint af tankeforviklinger og forgrenede fortællinger kommer mine romaner som et intenst koncentrat, der til gengæld er skarpt, vedkommende og spændingsmættet, og altid med et budskab, en stærk historie og et åndeløst plot.

Du kan læse meget mere her om mig, og om hvordan du kan kontakte mig.

Get in touch

Du kan følge mig på Facebook og LinkedIn. Du kan også tilmelde dig mit Nyhedsbrev med løbende opdateringer fra mine Streams.

Du er hjertelig velkommen til at kommentere på mine streams, skrive til mig på min Facebookvæg (hvis du har anmodet om venskab) og følge min Facebookside eller connecte med mig på LinkedIn og i øvrigt kontakte mig direkte. Så, skulle du have noget på hjertet, er du altid velkommen til at dele det med mig. Og i lige så høj grad velkommen til at dele det med alle de andre på de sociale medier, der følger mig eller mine sider.

Booking

Ønsker du at arrangere mig til et interview, et foredrag eller en bogsignering, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan læse mere her om booking og arrangementer.

skyline book 2

Tilmeld din e-mail

- og få automatisk besked om aktuelle nyheder, udgivelser, blogs, fri-kapitler, nye kurser og meget mere.
© Copyright 2019 - Morten Bracker. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.